Over mij

Mijn naam is Karlijn Scheepers en ik ben saxofoniste, saxofoondocent en Muziek Op Schoot-docente.

Sinds mijn studie saxofoon aan het Utrechts Conservatorium ben ik al aan het werk als saxofoondocente. Dit heb ik lang gedaan bij een muziekschool in Sint-Oedenrode en Veghel. Momenteel werk ik alleen als privédocente bij mij thuis in Culemborg.

Als uitvoerend saxofoniste ben ik jaren actief geweest in o.a. het Rosa Ensemble en als sopraansaxofoniste van Saxofoonkwartet L’Imprévu.

Omdat ik ook muziek wilde maken met hele jonge kinderen heb ik in 2015 de opleiding voor docente Muziek Op Schoot gevolgd.

Het is ongelofelijk mooi om te zien hoe jonge kinderen spontaan reageren op muziek. Vandaar dat ik mijn cursussen voor jonge kinderen met zoveel plezier geef en deze ervaring aan zoveel mogelijk kinderen èn ouders wil meegeven.

Naast mijn werk als Muziek Op Schoot-docente werk ik ook bij Bibliotheek Rivierenland als leescoach voor 0-4 jarigen. Ik bezoek veel kinderdagverblijven en speelzalen om voor te lezen aan baby’s, dreumesen en peuters. Daarnaast schrijf ik veel programma’s voor deze leeftijd. Superleuk!